menu Sluit het hoofdmenu

Vernieuwde homepage: sneller bij relevante informatie

geplaatst op Vernieuwde homepage bartimeus.nl

Bartiméus wil er zijn voor alle ruim 300.000 mensen in Nederland die slechtziend of blind zijn, zodat ze het leven kunnen leiden dat bij hen past. Van jong tot oud(er). Daarbij willen wij inspelen op wat er om ons heen gebeurt en op de veranderende wensen en verwachtingen van mensen die een beroep op ons doen, zowel cliënten als familie van én professionals. In die lijn hebben we daarom ook onze homepage vernieuwd!

Via een link op de hoofdafbeelding komt u als bezoeker op de pagina ‘van jong tot oud’. Daar maken we een eerste stap naar ‘een site’ waarmee we als expertise-organisatie laten zien wat we voor elke specifieke leeftijdsgroep met een visuele beperking, maar bijvoorbeeld ook met een verstandelijke beperking, kunnen betekenen. Daarbij maken we ook onze expertise zichtbaar aan professionals in het werkveld. Hoe wij hen kunnen ondersteunen, zodat zij een waardevolle bijdrage kunnen toevoegen aan het leven van mensen die slechtziend of blind zijn. Zodoende kunnen we iedereen voorzien van relevante informatie en spelen we beter in op de informatiebehoefte van onze verschillende bezoekers. Met als doel om zo iedereen een passend aanbod te kunnen doen.

Op de homepage staan nu drie nieuwe themablokken waarin we extra aandacht geven aan onderwerpen waarvan onze bezoekers aangeven deze interessant te vinden, waaronder onze campagne 'Thuis'.

Delen van persoonlijke ervaringen

Onderaan delen we de persoonlijke ervaring van iemand die slechtziend of blind is, hij of zij vertelt over de ondersteuning bij Bartiméus. Deze keer laten we Tini aan het woord. Op deze wijze krijgt u een gevoel bij onze dienstverlening en mogen we wellicht ook iets voor u betekenen.

Vragen?

Heeft u vragen over de vernieuwde homepage, mist u informatie óf heeft u tips om onze site nog verder te verbeteren, laat het ons weten via webmaster@bartimeus.nl.