menu Sluit het hoofdmenu

'Onze' Roos schittert op Knoop Gala

geplaatst op Roos - in het midden - doet mee aan het Knoop Gala

Donderdag 21 december om 20.30 uur wordt het Knoop Gala uitgezonden op NPO 1. Tijdens dit spetterende gala treden artiesten met een verstandelijke beperking op die een bijzonder muzikaal talent bezitten. Roos (23) uit Utrecht is één van de gelukkigen die mag optreden. Zij mag samen zingen met de meiden van K3. Doordeweeks werkt Roos op de Bartiméus Zorgboerderij in Langbroek.

'Roos Gaga' gaat schitteren

Eieren rapen, koekjes bakken en papier versnipperen in de kantine van Zorgboerderij Langbroek, daar wordt Roos helemaal blij van! Maar waar ze nog blijer van wordt, is zingen. En dat doet ze onder andere op de zorgboerderij. Ze wordt door haar collega's 'Roos Gaga' genoemd. Op het Knoop Gala 2017 staat ze vanavond samen met de meiden van K3 te schitteren op het podium en zingen ze 10.000 luchtballonnen, Liefde is overal en Oya Lélé. Meedoen aan het Knoop Gala is voor Roos een droom die uitkomt.

Over Knoop Gala

Het Knoop Gala is het muziekgala van NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten, waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Dat levert een schitterend Gala op, maar tegelijkertijd maakt deze show ook een statement: mensen met een verstandelijke beperking beschikken over veel meer talenten dan menigeen denkt.

Naast Brigitte Kaandorp, doen ook andere grote namen uit de Nederlandse muziekindustrie mee. Dit jaar zijn dat Racoon, Wolter Kroes, K3, Angela Groothuizen en Maan. Paul de Leeuw presenteert het gala, dat plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Het Metropole Orkest begeleidt de artiesten.