menu Sluit het hoofdmenu

Annemarie Nodelijk presenteert nieuwe tassenlijn tijdens fashionshow

geplaatst op Ontwerpster Annemarie Nodelijk wil visuele beperking meer aandacht geven

Onder het mom van ‘Creativiteit kent geen beperking’ presenteert de visueel beperkte Annemarie Nodelijk van AnnieStijl op zaterdagavond 26 augustus haar nieuwe dames- en herentassenlijn in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam.

Annemarie Nodelijk, bekend van ‘No Limits Network’, het online platform van de KRO-NCRV, presenteert haar nieuwe tassenlijn met een spetterende fashionshow.

Blind collection

Ter viering van haar lustrum geeft ze hierbij speciaal aandacht aan het stimuleren van maatschappelijke deelname van mensen met een visuele beperking. Dit doet ze onder anderen met het geven van naaiworkshops waarmee een 'blind collection' wordt gecreëerd. Die zal eveneens tijdens de fashionshow worden gepresenteerd.

'Dit event heb ik in het leven geroepen om de problematiek rondom visueel beperkten bespreekbaar te maken en meer aandacht te geven'Logo Annie Stijl

Participatie

Haar voornaamste doel hierbij is het tonen dat mensen met een beperking, voor een grote uitdaging staan als het gaat om maatschappelijke participatie. Annemarie is echter overtuigd dat, met creativiteit, lef en doorzettingsvermogen, maatschappelijk deelname ook voor visueel beperkten mogelijk is. Met haar fashionshow ‘Creativiteit kent geen beperking’ probeert ze de problematiek rondom visueel beperkten bespreekbaar te maken.

Spetterende show

Tijdens de show verzorgt de blinde cabaretier, schrijver en columnist Vincent Bijlo een gastoptreden. Bijlo heeft menig theatervoorstellingen en boeken op zijn naam staan. De show zal gepresenteerd worden door journalist, schrijver en KRO-NCRV tv-presentator Sander de Kramer, onder anderen bekend van het tv-programma ‘De Wandeling’. Het thema ‘Creativiteit kent geen beperking’ zal nog eens stilletjes worden benadrukt met een dansvoorstelling, gechoreografeerd door Ken Bridgen van The Yoghurt Dance Company en zal worden uitgevoerd door Teresa Schwamborn & Thomas Wachowiak. De Rotterdamse stadsdichter Derek Otte zal tijdens het event eveneens zijn kunsten vertonen. De Antilliaanse singer/songwriter Levi Silvanie zal met zijn fusion van jazz, pop & wereldmuziek zorgen voor de muzikale noot.

En... u kunt erbij zijn!
Wilt u deze bijzondere fashionshow bijwonen (de show start om 19.00 uur)? Tickets - waaronder voor VIP plaatsen (incl. handgemaakte tas) - zijn online te bestellen. Ga naar yourticketprovider.nl.

Bartiméus is blij met dit initiatief waarbij de participatie van mensen met een visuele beperking centraal staat en beveelt het event van Annemarie Nodelijk daarom ook van harte aan. Bartiméus Sonneheerdt is 1 van de sponsors.