menu Sluit het hoofdmenu

Ontmoetingsochtend slechtzienden in Deventer

geplaatst op Bespreking en goed gezelschap aan tafel

Vrijdag 26 juni organiseert Bartiméus opnieuw een ontmoetingsochtend voor mensen met een visuele beperking. Wilt u in contact komen met anderen die net als u zichtproblemen hebben en heeft u behoefte aan het delen van ervaringen en tips, kom dan eens langs. U bent van harte welkom tussen 10.00 - 12.00 uur aan de Pikeursbaan 15 in Deventer. Toegang gratis!

De ontmoetingsochtenden hebben geen vooraf opgesteld programma. Het is de bedoeling dat u, onder het genot van een kop koffie, nieuwe contacten op kunt doen en een platform vindt voor het delen van vragen en tips. Ook is er een aantal ervaringsdeskundigen van Bartiméus aanwezig waarmee u in gesprek kunt gaan.

Op de locatie van Bartiméus zijn diverse handige hulpmiddelen voorhanden die u vrijblijvend kunt uitproberen. Daarnaast is er kennis en informatie beschikbaar die mogelijk handig voor u is.

Binnenlopen

De toegang is gratis en u bent vrij om binnen te lopen. Bent u 26 juni niet in de gelegenheid om te komen? De volgende ontmoetingsochtend staat gepland op vrijdag 28 augustus van 10.00 - 12.00 uur. Dan heeft de ontmoetingsochtend als thema ‘Tablets en smartphones’. We gaan dan in gesprek over de mogelijkheden die deze middelen kunnen bieden.

Locatie

Pikeursbaan 15
7411 GT Deventer (routebeschrijving)

Voor meer informatie kunt u bellen naar Bartiméus, telefoon 0570 - 66 18 00 (vraag naar Erna Drost of Maria Jelijs) of stuur een mail naar mjelijs@bartimeus.nl.