menu Sluit het hoofdmenu

Nieuwste ontwikkelingen in gesproken ondertiteling

geplaatst op Populaire Netflix serie House of Cards

Als je slechtziend of blind bent en je wilt een anderstalig televisieprogramma beter kunnen volgen, kun je baat hebben bij gesproken ondertiteling. Op woensdag 7 juni organiseert Bartiméus in Deventer een informatiebijeenkomst over de nieuwste ontwikkelingen. Bezoekers kunnen apparatuur uitproberen.

Gesproken ondertiteling: hoe werkt dat en wat heb je ervoor nodig? Om die vraag te beantwoorden organiseert Bartiméus een informatie-ochtend over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Voorkant DVD House of cards met gesproken ondertiteling De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 7 juni van 10.00 - 12.00 uur op onze locatie aan de mr. H.F. de Boerlaan 38a in Deventer. Specialisten geven informatie en uitleg over diverse onderwerpen en apparatuur. Er is ook gelegenheid voor individuele vragen en voor het uitproberen van de apparatuur.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Annemieke Hendrikse, ambulant begeleider bij Bartiméus. Stuur een e-mail naar ahendrikse@bartimeus.nl of bel 06 - 148 854 02. Neem ook gerust contact met haar op voor meer informatie.

Er is een maximum aantal deelnemers. Bij meer aanmeldingen wordt er gekeken naar een vervolgdatum.