menu Sluit het hoofdmenu

Nieuwe leden Raad van Toezicht

geplaatst op

Drs. J. Smit en mw. Ir. D.D. van der Stelt-Scheele treden toe tot Raad van Toezicht Stichting Bartiméus Sonneheerdt.

De Raad van Toezicht van Bartiméus verwelkomt per 1 januari 2016 twee nieuwe leden vanwege het aflopen van de benoemingstermijnen van twee zittende leden.

Drs. J. Smit is een ervaren bestuurder die sinds 2014 werkzaam is als commissaris van de Koning van de provincie Zuid-Holland. Daarvoor bekleedde hij  o.a. functies als adviseur voor KPMG en AEF, algemeen directeur van Slachtofferhulp Nederland en voorzitter van het Christelijk Nationaal Vakverbond (CNV). De heer Smit volgt mw. H. Maij-Weggen op als voorzitter van de Raad van Toezicht.

Mevrouw van der Stelt-Scheele is een expert in financieel beheer en IT. Zij heeft in haar loopbaan diverse financiële en leidinggevende posities bekleed bij o.a. het voormalig ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), het ministerie van OC&W, de provincie Noord Holland en Stichting Lucas Onderwijs. Mevrouw van der Stelt-Scheele is gespecialiseerd in organisaties in het publieke domein die een complexe transitie doormaken. Zij volgt drs. P. van der Werf op.

Bartiméus is een landelijk expertisecentrum dat gespecialiseerd is in het ondersteunen en begeleiden van mensen met een visuele beperking op het gebied van wonen, onderwijs en opleiding, werken en dagelijks leven.