menu Sluit het hoofdmenu

Nieuw op de website: In de etalage

geplaatst op In de winkel van werkplaats Driebergen staan Anneloes en Gerda

Unieke producten met een bijzonder verhaal, gemaakt door mensen met een visuele en vaak ook verstandelijke beperking. U koopt deze producten in de winkels van de dagbestedingslocaties van Bartiméus. U kunt het aanbod bekijken op het nieuwe website onderdeel 'In de etalage'.

Bartiméus telt zes unieke dagbestedingslocaties waar mensen met een visuele en vaak ook verstandelijke beperking met veel plezier en passie werken. Dit zie je terug in alle producten die zij maken, zoals de verse boerderijproducten, handgemaakte kaarsen, artikelen van vilt, keramiek, hout en zeep. Maar ook in de prachtige moestuin met theehuis, waar u kunt genieten van koffie of thee met wat lekkers. En dit is nog lang niet alles. Wilt u weten wat iedere locatie nog meer te bieden heeft? Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in de etalage of om een bezoek te brengen aan een van onze winkels. 

De stellingkasten in de winkel Bartelier   Zomerfruit op een verkooptafel in de moestuin   Speksteen konijn met stuk speksteen en vijl  

Een houten kast vol boerderijproducten in de winkel van de boerderij   Doos vol kaarsen paaseieren   Verzameling van blauw keramiek: schaal, spaarvarken, theezakhouders

In deze nieuwe online etalage maakt u kennis met de werkplaatsen, met een werknemer en met het totaaloverzicht van onze producten en diensten. Ook leest u hier het laatste nieuws en vindt u er handige informatie zoals openingstijden en contactgegevens. 

www.bartimeus.nl/in-de-etalage