menu Sluit het hoofdmenu

Nash Dom zomerkamp 2016

geplaatst op Nash Dom zomerkamp

Ook dit jaar organiseert de Janusz Korczak Stichting weer een zomerkamp voor kinderen en jongeren met verschillende achtergronden in de leeftijd van 5 - 13 jaar. Het kamp wordt gehouden van 6 t/m 13 augustus op een mooie plek in Brabant. Een speciaal welkom voor kinderen met een visuele beperking. In het kamp is er volop de tijd om met elkaar te praten, van elkaar te leren en leuke dingen te ondernemen. Ben je erbij?

Nash Dom (dat betekent ‘Ons huis’) is vernoemd naar één van de weeshuizen in Warschau waar Janusz Korczak voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog leiding aan gaf. De ideeën van Korczak, kinderarts en pedagoog, zijn in het kamp terug te vinden: actieve participatie, gelijkwaardigheid en vertrouwen in het kind. Ieder kind krijgt de ruimte om zich te ontplooien en zijn/haar kwaliteiten in te zetten. Bijvoorbeeld bij het zingen, sporten, de creatieve workshops en het maken van muziek. Respect is tijdens dit kamp de sleutel. Ieder kind kan en mag zichzelf zijn!

Het kamp is in een mooie omgeving, dichtbij een groot natuurgebied. Adres: De Roerdomp, Westelbeers (Brabant).

Kosten kamp

Kosten deelname: € 175,-. Dit is inclusief overnachtingen, eten en drinken, eventuele uitjes en begeleiding, maar exclusief vervoer naar de kamplocatie en terug. Vervoer van en naar het kamp moeten ouders zelf regelen.

Kijk voor meer info en aanmelden op de website nashdom.nl