menu Sluit het hoofdmenu

Mooie en bijzondere lentekadoos te koop

geplaatst op Lente artikelen te koop bij het Bartelier

In onze werkplaatswinkel in Driebergen 'het Bartelier' verkopen we leuke, duurzame en mooie zelfgemaakte producten. Deze maand helpen we u graag om het voorjaar nog meer sfeer te geven. Kom voor de leukste lenteversiering bij ons langs. De medewerkers verwelkomen u graag!

Producten die cliënten in het atelier maken, verkopen we in het winkeltje 'het Bartelier'. De winkel wordt gerund door de cliënten samen met begeleiders en vrijwilligers. De cliënten die werken in de winkel krijgen hiervoor speciale trainingen, waaronder 'Hoe ga je met klanten om?', 'Hoe toon je producten?' of 'Hoe ga je met geld om?'. Het Bartelier is geopend op woensdag van 9.30 tot 12.00 uur en op vrijdag van 13.00 tot 15.30 uur.

Ons adres

Wethouder van Teselinglaan 71, (3972 GA) in Driebergen-Rijsenburg.

Tot ziens in onze gezellige winkel waar de lente al helemaal voel- en zichtbaar is!

6 winkels met bijzondere handgemaakte producten

'Het Bartelier' is één van de zes unieke dagbestedingslocaties waar mensen met een visuele en vaak ook verstandelijke beperking met veel plezier en passie werken. Dit zie je terug in alle producten die zij maken, zoals de verse boerderijproducten, handgemaakte kaarsen, artikelen van vilt, keramiek, hout en zeep. Maar ook in de prachtige theetuin, waar u kunt genieten van koffie of thee met wat lekkers. En dit is nog lang niet alles. Wilt u weten wat iedere locatie te bieden heeft? Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in de etalage of om een bezoek te brengen aan een van onze winkels.