menu Sluit het hoofdmenu

Moestuin krijgt eigen golf buggy

geplaatst op De nieuwe golfkar staat voor de rozentuin met verschillende mensen ervoor die blij kijken.

De medewerkers van de historische moestuin van Bartiméus hebben een prachtig cadeau gekregen van de firma Drost; een eigen 'golf'kar. Bron van dit cadeau is oud-medewerker en vrijwilliger van de moestuin Toon van Lith.

Toon vertelt: "Ik heb meegedaan voor de cliënten van Bartiméus die in de Historische Moestuin werken. In de Moestuin en daaromheen worden soms flinke afstanden afgelegd, spullen vervoerd en met een golfkar wordt dat voor medewerkers en cliënten een stuk makkelijker"

Op 2 oktober, tijdens een uitstapje naar het Arboretum, heeft een aantal cliënten  daar ook de rondleiding in een golfkar gereden. "Zoiets moeten we eigenlijk ook": werd er geopperd. Hoe bijzonder was het dus dat er diezelfde middag s middags een telefoontje kwam dat er een golfkar aangeboden werd. 

Op 24 oktober jl. werd de golfkar overgedragen en door cliënten enthousiast bekeken en betast. Een officieel moment was het toen Rein Drost de sleutels  van de golfkar overhandigde aan Toon van Lith. De heer Drost merkte bij het afscheid op dat de kar 300% op een goede plek terechtgekomen was.

Meer over de Historische tuin van Bartiméus.
Meer over vrijwilligerswerk bij Bartiméus.