menu Sluit het hoofdmenu

Masterclass Belastbaarheid werknemers met een beperking

geplaatst op logo campagne op naar de 100000 banen

Bartiméus is als expert gevraagd voor de masterclass van werkgeversorganisatie VNO/NCW over de belastbaarheid van werknemers met een beperking. De masterclass is op dinsdag 12 december en biedt handvatten voor de begeleiding van werknemers. De toegang is gratis voor werkgevers.

Arbeidsconsulent Frank van der Helm vertegenwoordigt Werkpad/Bartiméus op de masterclass in Den Haag. Werkpad is gespecialiseerd in de begeleiding van werkzoekenden en werknemers met een zintuiglijke beperking. ‘Een van de grootste energievreters is dat zij hun ogen en de spieren rond de ogen veel meer moeten inspannen',vertelt Frank over een onderzoek dat Bartiméus heeft gedaan naar belastbaarheid en energiemanagement bij werknemers.

Slim omgaan met energie

Om overbelasting van werknemers te voorkomen ontwikkelde Bartiméus de training Energiemanagen in werk. 'In de training gaan we samen met de werknemer aan de slag met andere manieren van werken. Je leert hier keuzes maken in het slim omgaan met energie. Onze ervaringen delen we graag in deze masterclass.’

De masterclass wordt in samenwerking met de Lucille Werner Foundation georganiseerd in het kader van het 100.000 banenprogramma voor mensen met een arbeidsbeperking.

Voor meer informatie over de masterclass en aanmelden gaat u naar de website www.opnaarde100000.nl.

Lees meer over de dienstverlening van Bartiméus: Sterk in Werk.