menu Sluit het hoofdmenu

Maak kennis met Bartiméus op ZieZo Anders Beurs Gouda

geplaatst op Maak kennis met Bartiméus op ZieZo Anders Beurs Gouda

Bartiméus presenteert zich op vrijdag 4 maart en zaterdag 5 maart a.s. op de ZieZo Anders Beurs in Gouda. In de stand van Bartiméus kunnen belangstellenden terecht voor informatie over zo zelfstandig mogelijk leven met een visuele beperking. Ook de onderzoeksbus staat voor u klaar. U bent van harte welkom!

ZieZo Anders Beurs

Sinds 1996 organiseerde de ZieZo-vereniging jaarlijks de landelijke ZieZo-beurs. Vorig jaar kwam echter het bericht dat er in 2016 geen ZieZo-beurs plaats zal vinden en dat belangstellenden tot 2017 moeten wachten voor de 21e editie. Verschillende partijen hebben vervolgens de handen ineen geslagen om toch een landelijke oogbeurs te organiseren: De ZieZo Anders Beurs in Gouda.

Informatiestand Bartiméus

Bartiméus is met de informatiestand aanwezig, waar u met al uw vragen terecht kunt over zo zelfstandig mogelijk leven. Ook kunt u in onze stand informatie inwinnen over toegankelijke smartphones en tablets, verlichting, mobiliteit én onderzoeks- en revalidatiemogelijkheden. Buiten bij de entree staat de onderzoeksbus van Bartiméus voor u klaar. In de bus kunt u een oogmeting laten verrichten. Wanneer er sprake is van een mogelijk vervolg, dan ontvangt u direct de benodigde informatie.

Beurstijden
Vrijdag 4 maart 2016 van 10.00 tot 16.00 uur      
Zaterdag 5 maart 2016 van 10.00 tot 16.00 uur

Locatie
Driester Educatief
Burgemeester Jamessingel 2, Gouda

Gratis toegang na registratie op http://www.ziezoanders.nl