menu Sluit het hoofdmenu

Loop mee: The Blind Run 2017

geplaatst op The Blind Run: schrijf je nu in

Zaterdag 7 oktober is het weer zover. Voor de 4e keer alweer organiseert Vereniging Bartiméus Sonneheerdt The Blind Run. Ook dit jaar vindt het evenement plaats op het mooie bosrijke terrein van Bartiméus in Doorn. Meld je aan en loop ook mee voor het goede doel. Je loopt in duo's; de een is geblinddoekt, de ander kan zien. Elkaar blind vertrouwen, dat is waar het om gaat! Spannend maar vooral ook leuk.

Lopen voor goed doel

Het doel van The Blind Run is zo veel mogelijk geld inzamelen voor kinderen die blind of slechtziend zijn. Ook als je een visuele beperking hebt - en dat zijn in Nederland zo’n 350.000 mensen - wil je gewoon meedoen in de maatschappij. Of het nou om wonen, naar school gaan, werken, spelen of sporten gaat. Daar maakt de Vereniging Bartiméus Sonneheerdt, organisator van The Blind Run, zich sterk voor. Elke euro is daarbij hard nodig!

Kom kijkje nemen

Maar niet alleen voor de lopers is The Blind Run een leuk evenement, ook voor bezoekers is het zeer de moeite waard een kijkje te nemen. Want naast het aanmoedigen van de lopers is er nog veel meer te doen zoals een springkussen en dansworkshop van Daphnes Dance Company voor kids. En natuurlijk kan je tijdens het aanmoedigen ook genieten van heerlijke koffie, thee en limonade met koek en Franklin Foods is ook aanwezig met zijn foodtruck.

Durf jij het aan?

Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet en blind vertrouwen op je duo-renner? Klinkt dat voor jou als een mooie, bijzondere en ultieme uitdaging? Meld je dan aan voor The Blind Run 2017. Ga voor meer info naar de speciale website theblindrun.nl.