menu Sluit het hoofdmenu

Lente tandemtocht voor cliënten Bartiméus

geplaatst op tandemfiets

Ook dit jaar organiseert JCI Zwolle (voorheen Junior Kamer) een mooie fietstocht voor cliënten van Bartiméus en wel op zaterdag 30 mei aanstaande. De route in de prachtige omgeving van Zwolle - langs de Vecht, landgoederen en door de bossen - wordt tussendoor afgewisseld met een activiteit. En als afsluiting gaan we ‘Blind dineren’.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, is de aanvang dit jaar ‘s middags om 14.00 uur bij Bartiméus in Zwolle (ontvangst met koffie/thee). Na deze ontmoeting vertrekt de groep om 14.30 uur op de tandemfiets. Halverwege de tocht is er ‘Koeknuffelen’ op de boerderij van de familie Wennemars en tot slot gaan we ‘Blind dineren’ bij Urbana in Zwolle. Om circa 19.00 uur is het programma afgelopen.

Gratis deelname

Deelname aan de fietstocht is gratis, kosten van dineren zijn voor eigen rekening (ongeveer euro 25,- p.p.).
Opgave is noodzakelijk en Vol = Vol. Heeft u een visuele beperking en wilt u meedoen? Stuur dan een e-mail naar lbloo@bartimeus.nl (Loes Bloo). Bij voorspelling van slecht weer kan de tocht worden geannuleerd.

JCI Zwolle

JCI Zwolle is een netwerk van jonge, actieve en enthousiaste mannen en vrouwen van tussen de 25 en 40 jaar uit verschillende beroepsgroepen en functies. Ze maakt onderdeel uit van JCI Nederland. JCI wil leiderschap- en persoonlijke capaciteiten ontwikkelen door samenwerking en training.

Locatie Bartiméus in Zwolle
Dokter Hengeveldweg 2 (gebouw Hengeveldcollege; routebeschrijving)
8025 AK Zwolle
Telefoon 038 - 456 07 00