menu Sluit het hoofdmenu

Leesfeest: Paul van Loon bij Bartiméus onderwijs in Zeist.

geplaatst op Voorstelling van Paul van Loon

Voor leerlingen die slechtziend of blind zijn is (leren) lezen vaak lastiger dan voor ziende leerlingen. Het kost meer moeite en energie! Daarom besteedt Bartiméus Onderwijs veel aandacht aan het enthousiasmeren van leerlingen voor het lezen. Samen met Onbeperkt Lezen en FondsXL kon dit Leesfeest georganiseerd worden. Afgelopen vrijdag 19 mei gaf Paul van Loon een speciale voorstelling voor de leerlingen van het SO Zeist en Lochem en het VSO Zeist.

 

De kunst van het griezelen

 

Normaal treedt Paul van Loon op in het theater maar voor onze leerlingen heeft hij een uitzondering gemaakt en trad op in de gymzaal.

Hierdoor hebben onze leerlingen genoten van de griezelverhalen, maar om te kunnen griezelen moet je kunnen lezen……….. Tijdens de voorstelling werd de kunst van het lezen duidelijk, als je zelf kunt lezen kan je pas echt griezelen met een heerlijk griezelboek.

 

“Paul van Loon kwam bij ons op school. Het was wel leuk. Hij liet boeken zien over wat hij getypt had. Hij had ook een deur dat magie is. En daar konden de mensen niet door heen die niet konden lezen. Er was ook een band waar Paul van Loon met zijn vrienden in speelt”.

Nina, bovenbouw SO Zeist

 

“Paul van Loon schrift leuke boeken, ook van Dolfje Weerwolfje. Ik vind het leuk dat hij ook op school kwam met zijn band. Er waren leuke liedjes”.  

Gijs, bovenbouw SO Zeist

 

“Vrijdag 19 mei 2017 kwam Paul van Loon bij ons op school. Het was erg verrassend. Paul van Loon kon mooi zingen. Enkele kinderen hadden een koptelefoon op omdat de muziek misschien te hard was. Paul van Loon las voor uit de Griezelbus en Dolfje Weerwolfje. Aan het einde mochten we nog met Paul op de foto en we mochten een handtekening van Paul”.

Beste groeten Owami , middenbouw SO Zeist

 

Snelkoppeling Facebook Paul van Loon

https://www.facebook.com/PaulvanLoonOfficieel

snelkoppeling Facebook onbeperkt lezen

https://www.facebook.com/onbeperktlezen/?ref=br_rs&hc_ref=SEARCH