menu Sluit het hoofdmenu

Leerlingen VSO Bartiméus krijgen uitslag staatsexamen

geplaatst op Groep VSO leerlingen Bartiméus voorafgaand aan staatsexamens

Vorige week waren de mondelinge staatsexamens Vmbo en Havo op het VSO bij Bartiméus. In totaal deden 13 leerlingen mee: 6 leerlingen gingen voor een volledig diploma, de andere voor één of meer deelcertificaten. Na drie spannende dagen kwam de uitslag: Pascal, Robert en Vera hebben het Vmbo-tl diploma gehaald. In augustus en in september leggen twee leerlingen een herexamen af, waarmee zij alsnog hopen te slagen.

Daarnaast hebben 7 leerlingen aan één of meer deelexamens meegedaan, op Vmbo- en Havo-niveau, waarmee zij losse certificaten hebben gehaald. De twee Havo-kandidaten, Morena en Maurice proberen daarmee volgend jaar een volledig diploma te halen. Ayse en Annemarieke hebben enkele Vmbo-certificaten gehaald en verlaten nu het voortgezet onderwijs van Bartiméus.

Muziek

Dit jaar werd door 7 leerlingen van onze school voor het eerst meegedaan aan het examen muziek-Vmbo-tl. Alle leerlingen hebben een goed tot zeer goed resultaat gehaald: Alannah en Esther hebben daarmee een schoolcertificaat verkregen; Robert, Danique, Maurice, Dion en Gert-Jan een certificaat van het staatsexamen.

Namens Bartiméus allemaal van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten!