menu Sluit het hoofdmenu

Leerlingen Bartiméus Lochem trekken aan de bel voor Liliane Fonds

geplaatst op Leerlingen, in oranje outfit, maken lawaai voor  actie Liliane Fonds

De actie 'Trek aan de bel' van het Liliane Fonds vraagt aandacht en middelen om kinderen met een beperking in ontwikkelingslanden ook ‘gewoon’ naar school te laten gaan. Ieder schooljaar kiest de school van Bartiméus in Lochem een ‘goed doel’ om aan bij te dragen en de actie van het Liliane Fonds sluit naadloos aan bij de missie van Bartiméus Onderwijs.

RTL Live was aanwezig om opnames te maken van deze actie van Bartiméus in Lochem. Dit item wordt uitgezonden op donderdag 30 maart in de uitzending van 17.00 tot 18.00 uur. Het item is daarna via de website van RTL terug te zien.

Wethouder Groot Wesseldijk opende vol enthousiasme het ‘trek aan de bel’ moment en deed mee om gedurende 1 minuut zoveel mogelijk lawaai te maken. De leerlingen van de school houden ook een ‘lege flessen-actie’ en een sponsorloop op Koningsdag voor het Liliane Fonds. Wilt u bijdragen, neem dan contact op met de school via 0573 – 289 020 of onderwijslochem@bartimeus.nl

Beluister het videofilmpje via de site van RTL Live waarin fragmenten zijn opgenomen van de 'Trek aan de bel actie' op de school van Bartiméus in Lochem.

Meer informatie over de actie vindt u op de website van het Liliane Fonds.