menu Sluit het hoofdmenu

Leerlingen fietsen voor Serious Request

geplaatst op Wij steunen actie 3FM Serious Request

Op donderdag 17 december fietsen veertien leerlingen van Bartiméus VSO in Zeist een tandemtocht van 100 km. Al fietsend willen ze zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel van Serious Request. De tocht start bij Bartiméus in Zeist en eindigt op het schoolplein van de basisschool in Lochem. Kom ook in actie en sponsor de leerlingen.

Keep them going

De DJ's in het Glazen Huis in Heerlen zetten zich deze decembermaand samen met Nederland in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog. 3FM Serious Request geeft ze een stem en roept heel Nederland op om in actie te komen!

Keep them going Serious Request 2015Bartiméus in actie

Leerlingen van Bartiméus hebben al verschillende jaren meegedaan aan de actie van Serious Request. Deze keer geen zangoptredens of een Elfstedentocht... maar sportief op de tandemfiets!

We wensen de leerlingen veel succes en plezier tijdens hun fietstocht met hopelijk als eindresultaat een geweldig mooie opbrengst voor het goede doel!

U kunt de Bartiméus leerlingen op de fiets live volgen via Facebook en ook via Twitter houden we heel Nederland op de hoogte!

Sponsors gezocht

Onze leerlingen gaan hun uiterste best doen om zoveel mogelijk geld op te halen. Doet u mee door ze te sponsoren? Kom in actie en ga naar de website van Serious Request. Alvast dank!