menu Sluit het hoofdmenu

Kom jij ook op ons verjaardagsfeestje?

geplaatst op Wij vieren feest. Kom jij ook?

Wij vieren feest! Bartiméus organiseert in regio Oost een kinderfeest ter gelegenheid van haar 100ste verjaardag. Ben jij tussen de 4 - 12 jaar, heb je een visuele beperking, woon je in regio Oost én wil jij dit supergezellige en kleurrijke verjaardagsfeestje meebeleven? Meld je dan snel aan voor ons ochtend- óf middagprogramma op zaterdag 31 oktober. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Wie jarig is trakteert

“Samen met twee kunstenaars gaan we aan de slag met een megagrote kleurplaat”, aldus Ineke Jager, één van de initiatiefnemers van Het Kleurfeest. Al zittend op de grond met live muziek gaan we een prachtig kunstwerk maken. Het Kleurfeest is écht een beleving. Op de website hetkleurfeest.nl kun je zien hoe bijzonder het gaat worden.”

Zwolle en Lochem

Het kinderfeest vindt ’s ochtends plaats bij Bartiméus in Zwolle (start 10.30 uur) en ’s middags in de school van Bartiméus in Lochem (start 14.00 uur). Per Kleurfeest is er plek voor 20 kinderen met een visuele beperking. Wil jij ook meedoen? Meld je dan snel aan! Na je aanmelding ontvang je de benodigde info.

Aanmelden kan via ijager@bartimeus.nl (Ineke) of mromijn@bartimeus.nl (Marinka). Vermeld in de mail met hoeveel personen je komt (met papa en mama en een vriendje) en of je naar Zwolle of Lochem komt. Let wel: VOL = VOL!

100 jaar jong

Bartiméus vierde op woensdag 14 oktober jl. haar 100e verjaardag. Op 27 januari 1916 werd de oprichting officieel goedgekeurd door HKH Koningin Wilhelmina. Begonnen als 'Vereeniging tot bevordering van christelijke opvoeding en onderwijs voor blinde kinderen en jongelieden' in Utrecht. Uitgegroeid tot landelijke expertise-organisatie voor mensen met een visuele beperking.