menu Sluit het hoofdmenu

Jaaropening Bosschool

geplaatst op Back to school - bron: freepik

Net zoals ieder jaar werd op de eerste schooldag het schooljaar op de Bosschool bij Bartiméus feestelijk geopend met een viering. Alle leerlingen en hun juffen en meesters waren hierbij aanwezig.

Op de Bosschool wordt ieder schooljaar feestelijk geopend met een viering in de gymzaal. Ook dit jaar kwam iedereen op de eerste schooldag samen om het schooljaar 2018/2019 te openen. Voor de vakantie was er een schoolbreed project ter voorbereiding op de vakantie. Gedurende dit project is de nadruk gelegd op de koffer van de logeerbeer. Deze koffer moest door de klassen gevuld worden, zodat de beer kon gaan logeren. Zo wisten de leerlingen wat je mee moet nemen als je weg gaat.

Toneelstuk

Veel leerlingen zijn in de vakantie ook weg geweest en hadden uiteraard een koffer of tas ingepakt. Helaas is onze lange vakantie nu ten einde en moest de koffer weer worden uitgepakt en opgeruimd. Met een leuk toneelstukje met veel inbreng van de leerlingen, werd duidelijk gemaakt dat de vakantie ten einde is en de koffer even de kast in moet.

Welkom aan 7 nieuwe leerlingen

Nadat dit voor iedereen duidelijk was, werden de nieuwe leerlingen voorgesteld aan iedereen. Dit jaar verwelkomen we maar liefst 7 nieuwe leerlingen op school in verschillende klassen. We wensen al deze leerlingen veel plezier op school!

Als afsluiting van de viering werd het welbekende lied 'Dag meester, dag juf' gezongen om het schooljaar officieel te beginnen. We moeten aan de slag!

We gaan er met z'n allen een mooi en leerzaam jaar van maken.

Meer weten over de Bosschool? Bekijk dan onze webpagina op deze site.