menu Sluit het hoofdmenu

Informatiemarkt bij Bartiméus in Zwolle

geplaatst op Informatiemarkt bij Bartiméus in Zwolle

Optelec en Bartiméus nodigen u graag uit voor een informatiemarkt op vrijdag 19 februari 2016 op de vestiging van Bartiméus in Zwolle. Tussen 10.00 en 14.00 uur is er een vrije inloopmiddag en kunt u zich laten informeren en adviseren door hulpmiddelenleveranciers en professionals van Bartiméus over een zo zelfstandig mogelijk leven met een visuele beperking. De toegang is gratis.

Op de informatiemarkt zijn diverse producten aanwezig die kunnen worden uitgeprobeerd. Zo presenteert Optelec de nieuwe beeldschermloep Clearview C en het allerkleinste voorleesapparaat ClearReader+. Ook introduceert het bedrijf de nieuwe elektronische HD handloepenserie en is er de Alto, een unieke spraaktelefoon die toegankelijkheid en eenvoud combineert. Bovendien kunt u tijdens een demonstratie uitgebreid kennis maken met de allernieuwste ontwikkelingen van de Webbox2, o.a. al bekend van gesproken tv ondertiteling en het beluisteren van daisy boeken.

Bartiméus

Professionals van Bartiméus zijn aanwezig voor vragen op het gebied van revalidatie, werk, computeraanpassingen, mobiliteit, tablets en smartphones. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over de diverse mogelijkheden om met een visuele beperking zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. Ook kan uw gezichtsscherpte gemeten worden.

Praktische info

Datum: vrijdag 19 februari 2016 tussen 10.00 en 14.00 uur
Locatie: Bartiméus Zwolle. Bartiméus Zwolle zit op de 2e etage van het Hengeveldcollege (Dokter Hengeveldweg 2, 8025 AK Zwolle). U loopt door een school dus het kan druk zijn.
Deelname: gratis

Parkeren kan niet bij het Hengeveldcollege. We adviseren u om te parkeren bij P2 van Isala klinieken aan de Dokter Spanjaardweg (ongeveer 5 minuten lopen).

Meer informatie over de informatiemarkt vindt u in de uitnodiging.

Wij hopen u op 19 februari te mogen begroeten.