menu Sluit het hoofdmenu

Infodag over hulpmiddelen visueel beperkten

geplaatst op JAWS schermleessoftware op infodag Bartiméus

ALMERE - Voor mensen met een visuele beperking is het vaak lastig om zo zelfstandig mogelijk te leven. Bartiméus en Freedom Scientific Benelux geven daarom vrijdag 9 oktober een informatiedag over hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden om als slechtziende zo goed mogelijk te kunnen blijven functioneren.

Deze infodag is voor iedereen die graag zelfstandig wil blijven functioneren - privé en zakelijk - en toegang wil hebben en houden tot informatie en deze zelf kan lezen. Door maatwerk, goed advies, de juiste begeleiding en (lees)hulpmiddelen kunt u de dagelijkse activiteiten zo zelfstandig mogelijk uitvoeren. 

Participatiewet

Maar deze dag is beslist ook interessant voor werkgevers die in het kader van de Participatiewet informatie willen inwinnen over het in dienst nemen en in dienst houden van mensen met een visuele beperking.

Ook de onderzoeksbus van Bartiméus staat klaar. In de onderzoeksbus kunt u een oogmeting laten verrichten. Wanneer er sprake is van een mogelijk vervolg, dan ontvangt u direct de benodigde informatie.

Locatie en tijd
Spoordreef 24 A, (1315 GP) in Almere (routebeschrijving). Bartiméus bevindt zich op de 2e verdieping. U bent welkom van 10.00 - 15.00 uur.

(Bron: Dichtbij Almere)