menu Sluit het hoofdmenu

Hulpmiddelencafé bij Bartiméus in Deventer

geplaatst op Een afbeelding van twee mensen aan een tafel met een kopje koffie

Bartiméus organiseert op donderdag 12 mei 2016 een hulpmiddelencafé voor mensen met een beperking in zien én horen. Heeft u zowel een visuele als een auditieve beperking en ervaart u problemen met uw hulpmiddelen of heeft u hier vragen over? Dan bent u van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur aan de Pikeursbaan 15 in Deventer.

Het organiseren van hulpmiddelencafés is één van de actiepunten die voortkomt uit de succesvol verlopen brainstormsessies over een toegankelijk leven. In november 2015 en januari 2016 gingen ervaringsdeskundigen en professionals, van Bartiméus Expertisecentrum Doofblindheid en ICT4VIP’s, in gesprek over een toegankelijk leven met passende hulpmiddelen. De brainstormsessies hebben geresulteerd in veel goede ideeën, inzichten en projecten. Een concreet project dat wij naar aanleiding van de brainstormsessies hebben opgepakt is het hulpmiddelencafé, waar u elkaar en ons kunt ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen over hulpmiddelen.

Hulpmiddelencafé in Deventer

Het hulpmiddelencafé bij Bartiméus in Deventer is de eerste editie. Tijdens deze bijeenkomst beantwoorden onze professionals graag al uw vragen. Ook proberen zij ter plekke problemen met hulpmiddelen te verhelpen of verwijzen zij u door naar de juiste instantie. Uiteraard is het mogelijk om, onder het genot van een kopje koffie, nieuwe contacten op te doen of onderling ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

U hoeft zich vooraf niet aan te melden, maar om u optimaal te kunnen helpen is het wel wenselijk dat u vooraf aangeeft welk probleem u met uw hulpmiddel ervaart. U kunt een e-mail sturen naar Ilse Oosterhuis, via ioosterhuis@bartimeus.nl.