menu Sluit het hoofdmenu

Hoe ‘inclusief’ is uw organisatie? Ontbijt en praat met ons mee!

geplaatst op Ontbijtsessie met werkgevers bij Bartiméus in Ermelo

Donderdag 15 november vindt onze tweede Partnership Ontbijtsessie bij Bartiméus in Ermelo plaats. Werkgevers laten zich bijpraten over ‘inclusief werkgeverschap’. Welke kansen en uitdagingen zijn er voor uw organisatie om mensen met een (visuele) beperking aan te nemen, wie zijn u al vol inspiratie voorgegaan én hoe geeft u zelf concreet vorm aan inclusief werkgeverschap? Er zijn nog enkele plekken vrij, dus wees welkom en schuif aan.

Mensen met een visuele beperking hebben nog vaak een achterstand op de arbeidsmarkt, terwijl ze zoveel kwaliteiten hebben. Wij willen daar verandering in brengen, vandaar dat onze Partnerships Ontbijtsessies in het teken staan van ‘inclusief werkgeverschap’. Een onderwerp dat volop leeft onder werkgevers, zo bleek uit de grote opkomst bij de eerste bijeenkomst in september.

Ontbijtsessie bij Bartiméus; met elkaar in  gesprekIn gesprek

Tijdens het ontbijt gaan we met elkaar in gesprek over hoe u inclusief werkgeverschap succesvol vormgeeft binnen uw bedrijf. Onder leiding van gedreven dagvoorzitter Fred Hissink (zelf zeer slechtziend) gaan we aan de slag. Aan de ontbijttafel zitten ook arbeidsspecialisten van Bartiméus en medewerkers met een visuele beperking zodat u gelijk de mogelijkheden kunt bespreken en uw eigen initiatieven en ideeën met hen kunt toetsen aan de praktijk.

Successen delen

We geven deze ochtend ook een korte toelichting op de Participatiewet. Verder vertellen een werkgever en werknemer over hun ervaringen en hoort u welke specifieke expertise Bartiméus in die organisatie succesvol heeft ingezet.
Een bedrijf dat al heel lang inclusief werkgeverschap toepast, neemt u graag mee in hun verhaal en het delen van de resultaten. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met een boeiende opdracht.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u erbij zijn donderdag 15 november? Dat kan, er zijn nog enkele plekken vrij. Meld u snel aan per e-mail via partnerships@bartimeus.nl.

We ontmoeten u graag op donderdag 15 november, van 07.30 tot 10.00 uur, bij Proson, Paul Krugerweg 43, (3851 ZH) in Ermelo. Deelname is gratis, inclusief ontbijt.

Meer weten over het thema ‘Werken’ en de expertise van Bartiméus, Werkpad en REA College? Kijk dan op deze website.