menu Sluit het hoofdmenu

Henriëtte van Heemstrahuis ontvangt Keurmerk Veiligvoedsel.nl

geplaatst op Voorkant Henriette van Heemstrahuis Bartiméus in Ermelo

Op dinsdag 6 februari a.s. ontvangt het Henriëtte van Heemstrahuis in Ermelo, onderdeel van Bartiméus, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zal de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat uitreiken.

Het behalen van dit keurmerk is alleen mogelijk door de inzet van de medewerkers. Dankzij hun enthousiasme en motivatie is dit hoge niveau bereikt. De medewerkers verdienen zeker een groot compliment voor deze prestatie.

Met het Keurmerk Veiligvoedsel toont het Henriëtte van Heemstrahuis aan dat zij voldoet aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een instelling een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring. Het Henriëtte van Heemstrahuis behaalde, na een toetsing op ruim 230 punten een 9,5. Hiermee is het keurmerk ruimschoots behaald!

Henriëtte van Heemstrahuis

Bartiméus biedt in het Henriëtte van Heemstrahuis in Ermelo verblijfszorg aan mensen van seniore leeftijd met een visuele beperking. In een prettig huis, in een aangename omgeving en samen met aardige huisgenoten. Zo ervaar je kwaliteit van leven. Bartiméus wil ervoor zorgen dat mensen met een visuele beperking kunnen wonen zoals zij dat willen.

Doel Keurmerk Veiligvoedsel.nl

Veilig voedsel is voor iedereen de eerste levensbehoefte. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor het verhogen van de voedselveiligheid in Nederland. Met jaarlijks ongeveer 350.000 tot 650.000 voedselvergiftigingen en infecties in Nederland waaraan 20 tot 200 mensen per jaar overlijden is dit geen overbodige luxe.

Dankzij het Keurmerk Veiligvoedsel.nl krijgt de zorgconsument de mogelijkheid om actief te kiezen voor goedgekeurde zorg. Kijk voor meer informatie op www.veiligvoedsel.nl.

Bron: ermelosweekblad.nl