menu Sluit het hoofdmenu

Gratis try-out filmvoorstelling met audiodescriptie: test de app!

geplaatst op Header film de Reünie: psychologische thriller

Vereniging Bartiméus Sonneheerdt lanceert in september de nieuwe Watson app. Dit is een smartphone applicatie waarmee mensen met een visuele beperking alle NL films in elke bioscoop in Nederland kunnen volgen met audiodescriptie. Zo wordt een bezoek aan de bioscoop ineens aantrekkelijk! Wilt u de app zelf testen tijdens een gratis filmvoorstelling in de bioscoop? Kom dan zaterdag 5 september naar Hilversum.

Met audiodescriptie

Audiodescriptie is een techniek waardoor mensen die blind of slechtziend een film kunnen kijken zonder iets te hoeven missen! Een stem beschrijft namelijk tijdens pauzes in dialogen alle visuele elementen in de film. Zoals de personages, gezichtsuitdrukkingen, plaatsbepaling en ontwikkelingen in de verhaallijn. Mensen met een visuele beperking kunnen door deze extra uitleg de film veel beter volgen en krijgen zo een optimale filmbeleving.

Logo Vereniging Bartiméus SonneheerdtUitnodiging voor gratis try-out

De Vereniging organiseert op zaterdag 5 september een speciale try-out voorstelling van de film De Reünie (psychologische thriller) in combinatie met de Watson audiodescriptie app in bioscoop JT Hilversum. De speciale voorstelling start om 11:00 uur. U bent vanaf 10:00 uur van harte welkom. Als u de voorstelling gratis wilt bijwonen dan kunt u zich aanmelden via de website van de Vereniging
Na aanmelding ontvangt u automatisch een uitgebreide routebeschrijving naar de bioscoop en instructies voor het downloaden van de app.

Meer informatie over Watson vindt u op de website www.watsonapp.nl.