menu Sluit het hoofdmenu

Gezocht: VIPs voor theaterworkshop en nieuwe voorstelling

geplaatst op Afbeelding: logo festival 5d

Stichting 5D zoekt kandidaten met een visuele beperking (VIPs) voor een theaterworkshop én spelers voor een reizende voorstelling. In de workshop, die plaatsvindt in Amsterdam, leer je hoe je objecten kunt manipuleren (bedienen), op zo'n manier dat we geloven dat ze leven en we met hen mee gaan leven. En voor de nieuwe voorstelling 'Gruwelijke geruchten' worden acteurs gezocht. Doe mee aan de audities.

Hoe kun je een voorwerp (een koffiekopje, bos-ui, een kruik et cetera) een ziel geven om er zo een karakter van te maken met zijn eigen specifieke bewegingskwaliteit en emoties? Tijdens de workshop onderzoek je tegen welke beperkingen je aanloopt met bepaalde objecten, maar ook welke unieke mogelijkheden er juist wel zijn bij een specifiek object.

Deze workshop vindt plaats in Amsterdam. Wil je meer informatie over deze workshop? Of ben je nieuwsgierig geworden naar wat 5D nog meer te bieden heeft? Kijk dan op de website van festival5d.nl.

Acteurs gezocht

Stichting 5D zoekt ook acteurs met een visuele beperking voor een nieuwe voorstelling 'Gruwelijke Geruchten'. Wil jij acteren in een professionele voorstelling? Dan zoeken we jou! Voor de nieuwe reizende voorstelling 'Gruwelijke Geruchten' zijn wij op zoek naar mensen mét en zonder beperking die samen de vaste cast zullen vormen! De voorstelling speelt op tenminste 3 festivals in Nederland. Houd je van spookhuizen, acteren, theater en ben jij vanaf eind mei t/m juni beschikbaar? Acteer ervaring is een pre, maar is niet vereist. Meld je dan snel aan voor de auditie.

De audities zijn op woensdag 25 april en zaterdag 29 april in het Fijnhout Theater in Amsterdam. Aanmelden kan per e-mail.