menu Sluit het hoofdmenu

Gezocht: raadslid voor Cliëntenraad Dienstverlening

geplaatst op Kaartje met woord gezocht erop

De Cliëntenraad Dienstverlening vertegenwoordigt blinde of slechtziende mensen die niet bij Bartiméus wonen, maar die wel begeleiding of advies krijgen van Bartiméus. De cliëntenraad bestaat uit cliënten en cliëntvertegenwoordigers (bijvoorbeeld ouders van een cliënt). Wie wil onze cliëntenraad komen versterken?

Wie zoeken we?

Gezien de huidige samenstelling zijn we per direct op zoek naar een ouder/vertegenwoordiger van wie een kind (jonger dan 18 jaar) begeleid wordt door Bartiméus.

Uw stem is belangrijk

Wij vinden het belangrijk dat de belangen van cliënten van Bartiméus Dienstverlening goed behartigd worden om het leven te kunnen leiden dat bij hen past. Vindt u dat ook, meldt u dan nu aan als vertegenwoordiger van de cliëntraad en laat uw stem horen.

De cliëntenraad vergadert één keer per maand, behalve in de zomer. Voor deelname aan de cliëntenraad ontvangt u een jaarlijkse vergoeding (vacatiegeld) en reiskostenvergoeding.

Meedenken

Bent u niet in de gelegenheid deel te nemen aan de cliëntenraad, maar vindt u het wel belangrijk dat onderwerpen besproken worden, geef ze dan aan ons door. Dit kan via clientenraaddienstverlening@bartimeus.nl.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie vindt u op de pagina 'Behandeling en revalidatie'. U kunt ook contact opnemen met Karin Wijsman, ambtelijk secretaris. Zij is telefonisch bereikbaar op 06 547 265 93 of per e-mail clientenraaddienstverlening@bartimeus.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden.