menu Sluit het hoofdmenu

Gezocht: medewerker Helpdesk/Enquêteur in Amsterdam

geplaatst op Vacature

Voor een klant van ons - een specialist in markt- en opinieonderzoek met hoofdlocatie in Amsterdam - die invulling wil geven aan de baangarantieregeling zoeken wij een Helpdeskmedewerker/ Enquêteur (met indicatie doelgroepregister; o.a. Wajong of SW status). Is deze baan iets voor jou?

Gezocht: Helpdeskmedewerker/Enquêteur voor gemiddeld 20 uur p/w

Helpdeskmedewerker

De organisatie verzorgt voor verschillende opdrachtgevers de helpdesk in het verlengde van onderzoeken die zij uitvoert voor verschillende opdrachtgevers. Deze helpdesk vindt zowel telefonisch als per e-mail plaats. Als helpdeskmedewerker neem je op een professionele wijze vragen in ontvangst van respondenten en geeft informatie over de gehele procesgang. Je bent verantwoordelijk voor het snel en adequaat afhandelen van vragen of zet vragen door naar de 2de lijns helpdesk.

Functie-inhoud

  • het telefonisch en per mail beantwoorden van vragen;
  • het uitzetten van vragen/verzoeken naar de 2de lijns helpdesk en/of projectleider;
  • het registreren van vragen en het maken van overzichten van de binnengekomen vragen per onderzoek.

Enquêteur

De organisatie voert voor haar opdrachtgevers telefonisch onderzoek uit op de hoofdlocatie in Amsterdam. In drie verschillende shifts voeren enquêteurs gesprekken met respondenten bij bedrijven of huishoudens. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld klant- en medewerkertevredenheids-onderzoek en beleidsonderzoek voor uiteenlopende bedrijven, branche- en adviesorganisaties et cetera. Het vergaren van informatie vindt plaats ten behoeve onderzoeksdoeleinden. Het betreft dus geen telefonische verkoop.

Functie-inhoud

  • contact leggen met individuen per telefoon en het doel van het interview uitleggen;
  • vragen stellen aan de hand van een computergestuurde vragenlijst op het beeldscherm (CATI - Computer Assisted Interviewing).

Contact

Voor vragen over deze vacature of voor het insturen van je CV kun je tot donderdag 17 december a.s. reageren door een mail te sturen naar sterkinwerk@bartiméus.nl of te bellen met Bartiméus/Werkpad via 0341 - 49 85 00 (vraag naar een arbeidsconsulent).