menu Sluit het hoofdmenu

Gastles aan VSO leerlingen van Bartiméus

geplaatst op Diverse producten op een rij waaronder toiletpapier, huishoudpapier

Donderdag 18 januari jl. hebben vier medewerkers van het bedrijf Essity een gastles gegeven aan het VSO: aan leerlingen van de onderbouw en aan leerlingen van de afdeling praktijk. Essity is een internationaal hygiëne- en gezondheidsbedrijf. De match met ons was tot stand gekomen door 'Samen voor Zeist'.

De gastlessen waren gericht op zowel de arbeidsmatige hygiëne als op het persoonlijk vlak. Na afloop kregen de leerlingen een certificaat voor deelname aan de workshop Hygiëne & Gezondheid.​
Na de lessen was er voor de medewerkers van Essity ruimte voor een  rondleiding door collega Marten van Doorn in de Donkere Belevingsruimte van Bartiméus.

Aantal reacties

  • Het was heel leuk.
  • Het was een leerzame middag. En ze vertelde heel veel over bacteriën. En er was veel te luisteren en te zien. En er was een heel leuk dag. En ze vertelde veel over hun bedrijf. En over je handen wassen. En dat ze veel producten verkopen En ze vertelde ook dat je ook je handen kunt wassen met alcohol. En ze lieten veel op het scherm zien En dat je je handen 20 seconden moet wassen.
  • Ik vond de hygiëne les leuk en leerzaam. De kahoot quiz was ook leuk. En de uitleg was goed en duidelijk. Mijn vader was trots op me, omdat ik met een certificaat thuis kwam.
  • Ik vond het heel interessant wat ze uitlegden en ik vond dat het op een leuke manier werd uitgelegd die ook geschikt was voor onze leeftijd. Het wat ook leuk met die quiz en dat handen wassen dat het eerst werd uitgelegd en dat je het daarna zelf mocht proberen. Ik vond het heel geslaagd!
  • Ik vond de lessen heel interessant en heb er echt iets van geleerd.
  • Van een van de medewerkers van Essity: nogmaals hartstikke bedankt voor de enorm leuke middag welke wij hebben gehad, ik spreek ook namens mijn collega’s.

Voor ons was het een geslaagde middag, wij hopen voor jullie en de leerlingen ook. Voor herhaling vatbaar, en mocht dat gebeuren dan houden we contact.

Het was een geslaagde middag!