menu Sluit het hoofdmenu

Fitness bij bewegingscentrum de Bies

geplaatst op Fitness bies

Elke vrijdag gaat de vakleerkracht bewegingsonderwijs met een aantal leerlingen naar het bewegingscentrum de Bies om te fitnessen.

De Bies is op het terrein, dus eerst even een stukje lopen. Er zijn verschillende fitnessapparaten zoals, loopband, hometrainer, roeiapparaat, handfiets, armspierapparaten, trampoline en beenspierapparaten. Elke ronde kiezen de leerlingen zelf een ander apparaat om op te bewegen. De muziek staat aan, dus lekker fitnessen. De leerlingen vinden het erg leuk. Fitness kan op verschillend niveau, waardoor het makkelijker haalbaar is voor iedereen.

Layla, Loïs en Patrick sporten en bewegen in de Bies, maar wat doen ze daar dan en hoe vinden ze het?

Loïs gaat springen op de trampoline en fietsen op de fiets. En boksen, cool man. Zij gaat ook op de loopband bewegen. Zij vindt het heel leuk om naar de Bies te gaan. Layla gaat ook mee. Layla  gaat fietsen, op de loopband en soms ook boksen. Op de trampoline springen is ook leuk. We luisteren ook naar muziek. Layla vindt het heel leuk om naar de Bies te gaan.
Super goed, dat was het, dikke duim.
Layla en Loïs, klas Zilverspar, 14 en 15 jaar

De Bies is een gebouw waar je kunt sporten, je kunt er ook zwemmen. Je hebt daar een grote zaal met allemaal fitness apparaten. Bijvoorbeeld een loopband, een trampoline, een roeiapparaat, een crosstrainer, een fietsapparaat. Dat zijn allemaal dingen wat je bij de Bies kunt doen. Ik vind het heel leuk bij de Bies. Ik ga daar elke vrijdag met mijn klas naar toe. De gym juf gaat ook mee.
Wij kiezen allemaal iets uit om te doen. Wij wisselen ook van apparaat.
Patrick, klas Kastanje, 17 jaar