menu Sluit het hoofdmenu

Fietsvierdaagse Zeist: 12,5 en 25 km

geplaatst op Achterkant fietsers Fietsvierdaagse

De jaarlijkse fietsvierdaagse in en rond Zeist start maandag 2 juli voor iedere fietsliefhebber. Deze 15e versie start zoals altijd bij Bartiméus aan de van Renesselaan 30A (ingang brandweerkazerne). U kunt kiezen uit twee fietsafstanden: 12,5 km en 25 km. Starttijd is vanaf 17.30 tot en met 18.30 uur en de eindcontroles sluiten om 21.00 uur. Iedere deelnemer die minimaal 3 avonden deelneemt, ontvangt een medaille. Wees welkom en fiets gezellig mee!

Coralien Metselaar-Koelewijn, medewerker van Bartiméus Vrije Tijd: 'Onze jongeren fietsen ook graag mee, maar veel mensen weten niet dat iedereen uit Zeist van harte welkom is om mee te fietsen. Zelf, met een groep of als vrijwilliger. Elk jaar is er weer een fantastische sfeer en zijn we onder de indruk van de prachtige omgeving. De organisatie hoopt op veel deelnemers, die samen met onze bewoners, aan dit sportieve evenement willen deelnemen.'

Het is een soort van traditie geworden dat we bij Bartiméus de fietstochten organiseren

De start is op maandag 2 juli en de feestelijke slotavond op donderdag 5 juli. Iedere deelnemer die minimaal drie avonden deelneemt, ontvangt een medaille.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven bij de start. Deelnemers t/m 14 jaar € 5,00. Deelnemers 15 jaar en ouder betalen € 7,50. En u kunt ook 1 avond meefietsen, u betaalt dan € 3,50 per avond.

Meer informatie

Routebeschrijvingen worden voor de tocht uitgedeeld. Wanneer u onderweg pech krijgt, staat een hulpdienst ter beschikking en wordt u zo snel mogelijk geholpen. Op de controleposten is voor kleine reparaties materiaal aanwezig. Wilt u meer informatie dan kunt u overdag bellen naar Bartiméus afdeling Vrije Tijd, telefoon 0343 - 52 68 09.