menu Sluit het hoofdmenu

Familieconcert: Bewegen met Bach

geplaatst op Familieconcert: Dansen en bewegen met Bach

Het Koninklijk Concertgebouw Orkest verzorgt op zondag 13 maart het familieconcert 'Dansen en bewegen met Bach'. Dankzij een samenwerking met connect2music is het ook voor blinde en slechtziende kinderen (vanaf ongeveer 6 jaar) mogelijk het concert te bezoeken. De plaatsen zijn mogelijk gemaakt door het PAN-fonds. Kom je ook?

Tijdens het concert staat bewegen centraal. Beweeg mee met dirigent Daniel Harding, of met concertmeester Vesko Eschkenazy als hij de mooiste vioolsolo's speelt. Op muziek van Johann Sebastian Bach kun je ook heel goed dansen. Voordat het concert begint kun je musici ontmoeten en van dichtbij ervaren hoe hun instrumenten werken. Ook kun je nog een paar danspasjes oefenen met choreograaf Wilfried van Poppel.

Aanmelden

Wil je –samen met ouder of begeleider- naar dit unieke concert? Meld je aan via info@connect2music.nl en vermeld je leeftijd en adresgegevens.

Meer over het Koninklijk Concertgebouw Orkest kun je vinden op http://www.concertgebouworkest.nl en over connect2music op http://www.connect2music.nl/