menu Sluit het hoofdmenu

Facebook actie: Win een verrassingspakket van werkplaats Boschwijk

geplaatst op Verrassingspakket Boschwijk samengesteld voor de Facebook-actie

Werkplaats Boschwijk is de meest veelzijdige werkplaats van Bartiméus. Op deze dagbestedingslocatie werken zo’n zeventig mensen met een visuele en vaak ook verstandelijke beperking op een van de acht afdelingen.

Werkplaats Boschwijk heeft nu ook een eigen nieuwe website waar u al het moois wat zij maken en verkopen kunt vinden. Houten speelgoed, zeep, kaarten van de eigen papierschepperij, speksteen sculpturen, heerlijke bakkerijproducten en haardhout: het is allemaal te verkrijgen bij de werkplaats Boschwijk. De medewerkers van deze werkplaats willen u graag laten zien wat ze allemaal maken en nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in de online etalage: www.bartimeus.nl/boschwijk. Zij willen u een bijzonder verrassingspakket aanbieden via een facebook-actie van Bartiméus.

Meedoen en winnen

Meedoen is heel simpel. Deel en/of reageer op het bericht van Bartiméus op Facebook (geplaatst op dinsdag 11 april om 10.15). Bent u al bekend met de Werkplaats Boschwijk? Dan waarderen wij het heel erg als u op de website een reactie achter laat. Onder de reacties en likes op Facebook verloten wij dit verrassingspakket. Alle reacties die binnenkomen voor 18 april nemen wij mee.

Een verrassingspakket

We verloten 1 verrassingspakket van Werkplaats Boschwijk. Samengesteld door de verschillende afdelingen. De winnaar wordt via Facebook geïnformeerd en kan de prijs na afloop van deze actie ophalen bij de werkplaats, tijdelijk is de werkplaats te bezoeken in het oude hoofdgebouw in Doorn vanwege een renovatie van de werkplaats. We vragen wel om een legitimatiebewijs zodat we de prijs aan de juiste persoon geven.

Bekend maken van de winnaars:

De winnaar van deze actie maken wij uiterlijk op 18 april bekend via Facebook.
Direct daarna volgt dan een nieuwe actie van een van de andere werkplaatsen.

Bekijk de nieuwe website

De zes bijzondere dagbestedingslocaties die producten maken en verkopen in de verschillende winkels hebben sinds kort allemaal een eigen website met een online etalage van de producten. Bekijk het op www.bartimeus.nl/in-de-etalage