menu Sluit het hoofdmenu

Facebook actie: Win een unieke hartjesschaal van keramiek

geplaatst op Rood schaaltje van keramiek met hartjes

De komende weken vieren we dat er een nieuwe website is voor de zes unieke dagbestedingen van Bartiméus. Dat doen we door het verloten van een aantal handgemaakte producten. Deze week maakt u kans op een rode hartjesschaal van keramiek, gemaakt in de Werkplaats Driebergen.

Neem een kijkje op de (nieuwe) website van Werkplaats Driebergen op www.bartimeus.nl/werkplaatsdriebergen. Op deze dagbestedingslocaties werken mensen met een visuele en vaak ook verstandelijke beperking. Zij maken mooie producten van vilt, wol en keramiek. De producten die gemaakt worden kunt u kopen in de winkel Bartelier en vanaf nu ook inzien op de website.

Meedoen en winnen

Meedoen is heel simpel. Deel en/of reageer op het bericht van Bartiméus op Facebook (geplaatst op dinsdag 21 maart om 16.30). Bent u al bekend met de werkplaats Driebergen? Laat dan een reactie achter op de website over de werkplaats. Alle reacties die binnenkomen vóór 28 maart nemen wij mee in de loting. Reageert u op de website plaats dan achter het bericht uw e-mailadres zodat wij u kunnen benaderen als u gewonnen heeft. Wij zullen uw e-mailadres niet publiceren op de website.

Wij verloten het schaaltje onder alle reacties. Dat kan dus zijn delen, reageren en een review achterlaten op de website.

Een rood hartjesschaaltje van keramiek

Het gaat om een rode hartjesschaal van keramiek zoals op de foto. Het schaaltje heeft een diameter van ongeveer 18 centimeter. Omdat alle schalen met de hand gemaakt worden kan deze iets afwijken van de foto omdat geen schaaltje gelijk is.

Bekend maken van de winnaars:

De winnaars van deze actie maken wij op woensdag 29 maart bekend via Facebook. De winnaar kan de prijs tijdens openingstijden ophalen bij de winkel van het atelier: Bartelier.

Direct daarna volgt dan een nieuwe actie van een van de andere werkplaatsen.