menu Sluit het hoofdmenu

Facebook actie: Win een koffiearrangement voor 2 in de Historische Tuin

geplaatst op Lekkers op een etalagiere

De Historische Moestuin van Bartiméus is zeker een bezoek waard. Dat willen we u graag laten ervaren! De moestuin is ook open voor bezoekers. U kunt genieten van een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers op het terras. Deelnemen aan de activiteiten die in de tuin plaatsvinden. Maar natuurlijk ook groente, fruit en bloemen van het seizoen kopen.

We willen al dit moois niet verborgen houden. Want de moestuin is ook voor de bewoners van Bartiméus een bijzondere en belangrijke ontmoetingsplaats. In de moestuin werken bewoners van Bartiméus met een visuele en verstandelijke beperking. Zij kweken groente en fruit en helpen met verschillende klussen.

De medewerkers van deze werkplaats willen u graag laten zien wat de tuin u te bieden heeft en nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in hun nieuwe online etalage. Daar ziet en leest u meer over wat de tuin bezoekers allemaal te bieden heeft. www.bartimeus.nl/moestuin.

Ook bieden de medewerkers van de moestuin u een heerlijk koffiearrangement voor 2 personen aan via een Facebook actie van Bartiméus.

Meedoen en winnen

Meedoen is heel simpel. Deel en/of reageer op het bericht van Bartiméus op Facebook (geplaatst op woensdag 19 april om 12.30). Bent u al bekend met de Historische Tuin? Dan waarderen wij het heel erg als u op de website een reactie achter laat. Onder de reacties en likes op Facebook verloten wij dit verrassingspakket. Alle reacties die binnenkomen voor 26 april nemen wij mee.

Een verrassingspakket

De winnaar van de Facebook actie ontvangt een koffie arrangement voor 2 personen in de Historische Tuin. Dit bestaat uit koffie of thee en verschillende lekkernijen. De winnaar wordt via Facebook geïnformeerd en wij zullen dan een afspraak met u maken  voor het koffie arrangement. We vragen u dan wel om een legitimatiebewijs zodat we de prijs aan de juiste persoon geven.

Bekend maken van de winnaars:

De winnaars van deze actie maken wij uiterlijk op 26 april bekend via Facebook. Dit is voor nu de laatste actie rondom de nieuwe website www.bartimeus.nl/in-de-etalage