menu Sluit het hoofdmenu

Facebook actie: Win een jampakket van boerderij Langbroek

geplaatst op Jampakket in kadoverpakking

De komende weken vieren we dat er een nieuwe website is voor de zes unieke dagbestedingen van Bartiméus. Dat doen we door het verloten van een aantal handgemaakte producten. Deze week maakt u kans op de heerlijke jam van Zorgboerderij Langbroek in een leuke kadoverpakking.

Neem een kijkje op de (nieuwe) website van Zorgboerderij Langbroek op www.bartimeus.nl/zorgboerderij. Op deze dagbestedingslocaties werken mensen met een visuele en verstandelijke beperking. Zij werken mee op de boerderij en maken de lekkerste versgemaakte boerderijproducten. Zoals heerlijke jam, sambal en olie. Maar natuurlijk koopt u op de boerderij ook verse eieren en vlees. Een totaaloverzicht van de producten van de boerderijwinkel vindt u op de website.

Meedoen en winnen
Meedoen is heel simpel. Like en/of reageer op het bericht van Bartiméus op Facebook (geplaatst op dinsdag 28 maart om 12.30). Bent u al bekend met de Zorgboerderij Langbroek? Laat dan een reactie achter op de website. Alle reacties die binnenkomen vóór 4 april nemen wij mee in de loting. Reageert u op de website plaats dan achter het bericht uw e-mailadres zodat wij u kunnen benaderen als u gewonnen heeft. Wij zullen uw e-mailadres niet publiceren op de website.

Wij verloten het jampakket onder alle reacties. Dat kan dus zijn delen, reageren en een review achterlaten op de website.

Een jampakket
We verloten 1 pakket met jamproducten uit de boerderijwinkel. De winnaar kan deze na afloop van deze actie ophalen bij de boerderijwinkel.

Bekend maken van de winnaars:
De winnaars van deze actie maken wij uiterlijk op 4 april bekend via Facebook.
Direct daarna volgt dan een nieuwe actie van een van de andere werkplaatsen.