menu Sluit het hoofdmenu

Expertgebieden Bartiméus genomineerd op Vision

geplaatst op begeleider met client met visuele beperking

Drie sprekers van Bartiméus zijn genomineerd voor een award op het prestigieuze Visioncongres eind deze maand in Den Haag. Vision is het internationale congres over onderzoek en revalidatie bij mensen met een visuele beperking. De presentaties over toegankelijke architectuur, gebruik van sensoren en psychose bij blinde en slechtziende mensen maken deel uit van in totaal ruim 25 onderwerpen waarover Bartiméus op Vision kennis deelt.

De wetenschappelijke commissie van Vision heeft onze bijdragen over toegankelijke architectuur, het gebruik van sensoren en psychose bij mensen met een visuele beperking vooraf ingeschaald bij de beste posterpresentaties. Bij een posterpresentatie geeft de spreker een mondelinge toelichting bij een korte omschrijving (poster) van een wetenschappelijk of praktisch onderwerp.

Presentaties Bartiméus

Bartiméus verzorgt zo’n 25 presentaties en workshops op het internationale Vision congres. Dit jaar komen wetenschappers en professionals uit de wereld naar Nederland om de meest recente kennis en inzichten met elkaar te delen. Bartiméus staat in dit internationale speelveld op één beursstand met Visio en Robert Coppes stichting, in het kader van de samenwerking tussen instellingen ten behoeve van de zorg aan mensen met een visuele beperking in Nederland.
 
Tijdens het congres worden de twee winnaars van de Poster Award bekendgemaakt.

Vision is van maandag 26 t/m donderdag 29 juni.

Lees meer over Bartiméus op Vision. Voor het volledige programma van het congres gaat u naar www.vision2017.org.