menu Sluit het hoofdmenu

Een oranjebittertje op Koningsdag óf liever een sfeervolle paaslunch?

geplaatst op Kaarsen in de vorm van een paasei

Laat ons op Facebook weten wat u het liefste viert en waarom. Wij verloten onder de reacties en likes twee superleuke kaarsensets van onze eigen kaarsenmakerij. U maakt kans op een set kaarsen in de vorm van paaseieren óf twee oranjebitter kaarsen.

De komende weken vieren we dat er een nieuwe website is voor de zes unieke dagbestedingen van Bartiméus. Dat doen we door het verloten van een aantal handgemaakte producten via Facebook. Deze week verloot kadoshop ’t Ogenblikje twee vrolijke kaarsensets.

Kadoshop ’t Ogenblikje in Doorn verkoopt kadoartikelen van de verschillende dagbestedingslocaties van Bartiméus. Neem een kijkje op de nieuwe website van de kadoshop: www.bartimeus.nl/kadoshop. Zoekt u een uniek handgemaakt cadeau? Dan slaagt u hier altijd. Achter de kadoshop zit de kaarsenmakerij. Op deze dagbesteding werken mensen met een visuele en vaak ook verstandelijke beperking. Naast de reguliere kaarsen in het vaste assortiment zijn er ook themakaarsen van onder meer dieren zoals kikkers, lieveheersbeestjes, egels en vogels. Ook heeft de kadoshop altijd een actueel seizoensaanbod. Op dit moment staat de etalage vol met paasartikelen. De kaarsenmakerij heeft hard gewerkt aan vrolijke paaseikaarsen. Vanaf 5 april koopt u de kaarsen paaseieren voor de actieprijs van €0,50 cent per stuk. Meer foto’s hiervan ziet u in de online etalage op de website van de kadoshop.

Kaarsen in de vorm van oranjebitterKaarsen in de vorm van paaseieren

 

Meedoen en winnen

Meedoen is heel simpel. Deel en/of reageer op het bericht van Bartiméus op Facebook (geplaatst op dinsdag 4 april om 12.30). Bent u al bekend met de de kadoshop? Laat dan een reactie achter op de website. Alle reacties die binnenkomen vóór 11 april nemen wij mee in de loting. Reageert u op de website plaats dan achter het bericht uw e-mailadres zodat wij u kunnen benaderen als u gewonnen heeft. Wij zullen uw e-mailadres niet publiceren op de website.

Bekend maken van de winnaars:

De winnaars van deze actie maken wij uiterlijk op 11 april bekend via Facebook. Direct daarna volgt dan een nieuwe actie van een van de andere werkplaatsen.