menu Sluit het hoofdmenu

'Een fijner thuis' centraal bij Bartiméus tijdens ZieZo

geplaatst op Bartiméus stand tijdens ZieZo 2017

Vanuit Bartiméus bieden wij u, als u slechtziend of blind bent, graag een fijner thuis. Door slimme tips en hulpmiddelen die u zelf kunt toepassen. Met persoonlijke ondersteuning en adviezen van onze deskundige collega’s. En met zelfs de mogelijkheid om bij ons te wonen als dat voor u de best passende oplossing is. Kom naar onze stands tijdens ZieZo-beurs 2018 op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart en ontdek de vele (handige) mogelijkheden op het gebied van thuis.

Ontdek bijvoorbeeld hoe u met audiodescriptie niets meer hoeft te missen van televisieprogramma’s en films. Laat u inspireren door onze 'Carrousel van innovatieve toepassingen' zoals de slimme deurbel. En wilt u zich op de beurs eens lekker laten verwennen? Gun uzelf dan een momentje met een van onze collega’s voor een persoonlijk kleur- en kledingadvies.

Virtual reality een broodje eten?

Bartiméus is niet alleen een expertisecentrum voor mensen met een visuele beperking, maar ook voor iedereen die persoonlijk of professioneel bij hen betrokken is. Daarom bieden we alle beursbezoekers die zelf niet slechtziend of blind zijn de kans om via virtual reality te ervaren wat het betekent om met een oogaandoening op te staan en een boterham te eten. Durft u het aan?

Innovatie Caroussel Bartiméus

Houdt u van nieuwe gadgets en prototypes die het leven kunnen veraangenamen? Kom dan zaterdagmiddag 17 maart naar ons Innovatie Caroussel. U kunt dan de virtuele geleidelijn uitproberen, de emotiefluisteraar of wellicht bent u meer geïnteresseerd in de BraillePI waar het draait om de leesregel. Ook demonstreren we de Envision AI app. Kortom, we hebben genoeg mooie nieuwe innovaties klaarliggen om u en jou over bij te praten en feedback te krijgen. De starttijden zijn om 12.30 uur en om 14.00 uur. Bartiméus wil op deze manier de verbinding leggen tussen de makers en de gebruikers om zodoende ontwikkelingen te stimuleren die het leven beter én gemakkelijker kunnen maken.

Wij staan voor ú klaar

Tijdens de beurs kunt u uw vragen stellen aan onze deskundige medewerkers. We bieden diverse workshops aan, onder andere over hoe u met de juiste verlichting de dagelijkse bezigheden thuis makkelijker kunt maken.

Weten aan welke Bartiméus workshops u deel kunt nemen? Ga dan naar de website van ZieZo voor het programma op vrijdag 16 maart en het programma op zaterdag 17 maart. Op deze site kunt u voorafgaand aan de beurs uw gratis toegangskaarten bestellen!

Wij ontmoeten u graag in onze stands. Bartiméus heeft standnummer 29 én een kleding- en kleuradvies kunt u krijgen in stand 6.

Tot ZieZo!

Logo ZieZo beurs