menu Sluit het hoofdmenu

Durf jij de uitdaging aan? Doe mee met The Blind Run!

geplaatst op The Blind Run - lopen voor het goede doel

The Blind Run is een gezellig hardloopevenement dat wordt gehouden op zaterdag 10 oktober in het Máximapark in Utrecht. Als duo ga je hardlopen, de ene loper kan zien, de ander is geblinddoekt. Zo loop je samen zo veel mogelijk kilometers, verbonden door een band én ...voor het goede doel! Doe ook mee!

We dagen je uit: hoeveel rondes van een kilometer loop jij met je duo-runner in anderhalf uur? Laat je sponsoren voor het aantal rondes dat je gaat lopen of voor een vast bedrag.

Wanneer: zaterdag 10 oktober 2015
Waar: Máximapark in Utrecht / Leidsche Rijn
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Meer informatie via de website www.theblindrun.nl of beluister het YouTube filmpje met interview Christa Jacobs van de Vereniging Bartiméus Sonneheerdt door Radio509.

Kosten

Kosten: € 25,- per duo.

Jubileumlogo 100 jaar Bartiméus en Bartiméus SonneheerdtGoede doel

Het doel van The Blind Run is zo veel mogelijk geld inzamelen voor kinderen met een visuele beperking. Ook als je blind of slechtziend bent, wil je gewoon meedoen in de maatschappij. Daar maken Bartiméus en de Vereniging Bartiméus Sonneheerdt zich sterk voor. Het is de bedoeling dat je als duo op zoek gaat naar sponsors. De opbrengst van The Blind Run wordt dit jaar besteed aan projecten voor slechtziende en blinde kinderen.

Aanmelden en meer info

Schrijf je als duo in via de website van The Blind Run: www.theblindrun.nl. Voor vragen over The Blind Run kun je contact opnemen per e-mail of telefonisch via 030 - 693 50 50.

Hopelijk tot ziens op 10 oktober!