menu Sluit het hoofdmenu

Dossier technologie en apps Kennisplein Gehandicaptensector

geplaatst op Nieuw dossier technologie en apps Kennisplein Gehandicaptensector

Technologie is ook binnen de gehandicaptensector volop in ontwikkeling. Het Kennisplein Gehandicaptensector lanceert daarom een nieuw thema: 'Technologie en Apps' voor al het laatste nieuws, ontwikkelingen, praktische tips, handige apps en ervaringsverhalen.

Kennisplein Gehandicaptensector

Het Kennisplein Gehandicaptensector heeft als doel om verborgen kennis zichtbaar te maken voor onder meer begeleiders en professionals die zich bezighouden met de zorg voor en ondersteuning van mensen met een (visuele) beperking. Op de website van Kennisplein Gehandicaptensector kan aan de hand van diverse thema's kennis gedeeld of opgehaald worden. Omdat steeds meer organisaties zich bezighouden met apps, het ontwikkelen van digitale belevenissen, virtual reality of online games is daar nu het thema 'Technologie en Apps' aan toegevoegd.

Bent u benieuwd naar dit nieuwe thema of gebruikt u bijvoorbeeld een app in de zorg die nog niet binnen het thema vermeld wordt? Ga dan naar het dossier op de website van Kennisplein Gehandicaptensector. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Bartiméus medewerker en eindredacteur voor Kennisplein Gehandicaptensector Arjan Maasland via amaasland@bartimeus.nl.