menu Sluit het hoofdmenu

'Kennis delen is onze maatschappelijke opdracht'

geplaatst op cover kennis magazine Bartiméus over diagnostiek

Ons nieuwe Kennis Magazine is nu voor u beschikbaar. Het gaat geheel over onderzoek in visuele, mentale en andere functies, hulpmiddelen en participatiemogelijkheden bij mensen met een visuele of meervoudige beperking. 'Van gebaande paden afwijken is ons specialisme, ook bij diagnostiek'. De artikelen zijn online te lezen, op onze vestigingen ligt een papieren full-color versie klaar.

Bartiméus ziet het als haar maatschappelijke opdracht om haar kennis en expertise te delen. Dit doen we onder andere via ons Kennis Magazine Bartiméus. Deze tweede editie gaat over Diagnostiek bij Bartiméus.

Alle levensdomeinen

Dat heeft niet alleen te maken met oogheelkundige diagnostiek in het Diagnostisch Centrum in Zeist, maar vindt op vele plekken bij Bartiméus plaats, bij cliënten van jong tot oud, en op alle levensdomeinen van onze cliënten. Dus ook in het onderwijs, bij intramurale cliënten, in de ambulante dienstverlening en zelfs op gebied van loopbaanbegeleiding.

In dit Kennis Magazine vertellen medewerkers van Bartiméus over hun werk. Hoe we elke dag onze kennis en expertise inzetten, zodat u het leven kan leiden dat bij u past.

Kennis Magazine december 2017 (PDF)

Hier vindt u de toegankelijke digitale versie van het Kennis Magazine (tekst zonder afbeeldingen in PDF).

Hardcopy exemplaren zijn verkrijgbaar via de recepties van diverse Bartiméus locaties.