menu Sluit het hoofdmenu

Dagje Weg start in Theetuin Bartiméus

geplaatst op Historische Theetuin Bartiméus in Doorn

Deze maand spreekt het samenwerkingsverband Heuvelrug Erfgoed zelfs over het 'Dagje Weg van de maand'. Dit keer bieden ze zowel voor de wandel- als fietsliefhebber een route met de start in de Historische Theetuin 't Sand van Bartiméus in Doorn. De Gimbornpad-wandeling brengt u langs een groene schatkamer met duizenden boom- en struiksoorten. De fietstocht gaat door prachtige bossen en langs Huis Doorn. Gegarandeerd een leuke en geslaagde middag weg!

Vanuit Theetuin 't Sand kunt u een mooie middagwandeling maken die aansluit op het Gimbornpad (door het bijzondere Bomenmuseum Gimborn en over Landgoed Moersbergen). Deze route vindt u op de site bomenmuseum.nl. De fietsroute staat op de site route.nl.

MEI-fietsroute: Rondje Doorn - Maarn - Doorn (plm. 22 km.)
Knooppunten: 05 - 04 - 16 - 03 - 06 - 07 - 70- 08 - 05

Start Historische Theetuin 't Sand

U kunt in de theetuin genieten van een kopje koffie met zelfgemaakte taart. U kunt ook groenten en bloemen uit de tuin kopen. Lees hier meer over de openingstijden. Adres: Driebergsestraatweg 44, (3941 ZX) Doorn.

De Heuvelrug Erfgoed PasHeuvelrug Erfgoed Pas

Neem vooral uw Heuvelrug Erfgoed Pas mee tijdens deze prachtige routes, want u komt langs diverse recreatiegelegenheden waar ze de Heuvelrug Erfgoed Pas graag accepteren.

Bron: Heuvelrug Erfgoed Pas.