menu Sluit het hoofdmenu

Cursus 3D kunst maken in Rotterdam

geplaatst op Deelnemer schildercursus Bartiméus aan de slag

In februari organiseerden we in samenwerking met kunstenares Christel de Buyser een 5-daagse schildercursus in Rotterdam. De cursus zat snel vol en nadien waren de reacties erg positief, vandaar dat in mei de cursus wordt herhaald! "Een groep compleet verschillende mensen, een grote schep lef, enkele eetlepels enthousiasme, een potje plezier, een snuifje doorzettingsvermogen en een tikkie humor zijn het perfecte recept om dit avontuur te laten lukken." Lees de ervaring van Christel.

Deelnemers schildercursus Bartiméus driftig aan de slagMijn hoofd zit vol ideeën en een kunstwerk begint ook vaak met kleine gebeurtenissen die dan groots uitpakken. Mijn opzet is zeker geslaagd. Een cursus 3D kunst voor slechtziende mensen is bij deze meer dan een succes.

De comfort-zone is bij dag 1 al afgeschaft en schilderen buiten de lijntjes is een must. Deels materialenkennis, deels 3D en deels schilderen zijn een kleine samenvatting van een mega mooie reeks dagdelen. Ons avontuur is ook zeker gelukt! Mede dankzij de inzet van de cursisten, mijn achterban, de gulle giften van onze sponsoren Acrylic One, Royal Talens, Linova Bladgoud, Artel, Gamma Spijkenisse. Heel hartelijk dank! 

Wij gaan door naar de volgende ronde. Op 2 mei start er weer een schildercursus bij Bartiméus in Rotterdam, ga voor meer info naar Agenda.

Christel (Kunstenares en bedenker cursus 3D Kunst)  

Schildercursus voor blinde en slechtziende mensen

Kunstenares Christel de Buyser geeft 3D schildercursus bij Bartiméus