menu Sluit het hoofdmenu

Crowdfunding actie voor schoolplein Zeist

geplaatst op Ontwerp voor avonturenbos op schoolplein Zeist

Bartiméus Onderwijs staat dag in dag uit klaar voor blinde en slechtziende kinderen. Nu is het schoolplein in Zeist echt toe aan een vernieuwing. Een speelplek met meer uitdaging en veelzijdigheid voor de kinderen. Een enthousiaste groep studenten van de HKU heeft een ontwerp gemaakt waar leerlingen erg enthousiast over zijn. Om het plan uit te kunnen voeren is deze groep studenten een crowdfunding actie begonnen.

Wens voor nieuw schoolplein

In augustus hebben we als school een opdracht neergelegd bij studenten van de HKU om het schoolplein zo aan te passen dat het een rijke, uitdagende omgeving wordt, die kinderen uitdaagt tot spelen, bewegen, ontmoeten, ontdekken en aanzet tot steeds weer nieuwe spelideeën.

Drie groepen studenten van de HKU hebben zich vol enthousiasme met deze opdracht bezig gehouden, elke groep met een ander aspect. De leerlingen zelf zijn hier ook bij betrokken, zij konden aangeven waar zij behoefte aan hadden. Met deze wensen zijn de studenten aan de slag gegaan en gekomen tot verschillende ontwerpen. Een groep is inmiddels al beland in de uitvoerende fase. Ze zijn dolenthousiast en willen hun project graag gerealiseerd zien en presenteren zich:

Spoor 23

Wij zijn Spoor 23! Een jong en multidisciplinaire projectgroep bestaande uit vijf afstuderende studenten van de HKU in Utrecht. Wij zijn door Bartiméus gevraagd een nieuw speelterrein te ontwikkelen voor de kinderen. Vanuit de creatieve ideeën van de kinderen zelf hebben wij, Spoor23, Het Avonturenbos ontworpen. Een speelplein voor alle leeftijden, waar leerlingen gemotiveerd worden samen te spelen en hun fantasie kwijt kunnen!

Actie

Máár, bij alleen een ontwerp willen wij het natuurlijk niet laten. De kinderen van de Bartiméus school zijn ontzettend enthousiast over het idee en kunnen eigenlijk niet wachten tot het er komt te staan. Daarom hebben wij als groep 16 november jl. een crowdfunding campagne opgestart om geld op te halen, zodat Het Avonturenbos daadwerkelijk gerealiseerd kan gaan worden. Hoé leuk zou dat voor de kinderen zijn!

Het plan is om een bedrag van € 1600,- op te halen, zodat wij nog vóór de Kerst samen met vrijwilligers het eerste gedeelte van het ontwerp kunnen plaatsen.

Hoe u ons kunt helpen? Door middel van een bijdrage brengt u het project een stap dichter bij de realisatie voor deze lieve, leuke kinderen. Bovendien kunt u voor vele donaties ook een interessante beloning ontvangen. Vind ons via Faceboook https://www.facebook.com/spoor23/?ref=page_internal