menu Sluit het hoofdmenu

Nieuwe looproute tussen bus- en treinstation Driebergen-Zeist

geplaatst op fragment kaart van BAM waarop voetgangerstunnel is gemarkeerd tussen bus- en treinstation Driebergen Zeist

Op 3 september is het nieuwe busstation van Driebergen-Zeist geopend, een belangrijk punt voor veel mensen die met het openbaar vervoer naar Bartiméus in Doorn of Zeist e.o. reizen. Het busstation ligt ten opzichte van het treinstation aan de andere kant van het spoor. Mensen die blind of slechtziend zijn kunnen voor een veilige verbinding het beste gebruikmaken van de voetgangerstunnel onder het spoor.

Het nieuwe busstation bevindt zich ten opzichte van het treinstation aan de andere 'Zeist' kant van het spoor. De ingang van het NS-station is aan de Driebergen-kant. Onderin dit artikel staat een afbeelding van de plattegrond (Bron: BAM) van de nieuwe situatie rond bus- en treinstation. U kunt het kaartje hier ook downloaden (PDF) 

Voetgangerstunnel

Oversteken van de spoorwegovergang bij de Hoofdstraat is niet aan te bevelen uit oogpunt van veiligheid. Gebruik hiervoor de voetgangerstunnel.

De voetgangerstunnel naar het busstation is bereikbaar via het stationsgebouw via perron 1. De voetgangerstunnel voor de omgekeerde route van busstation naar treinstation is bereikbaar vanaf de Odijkerweg. 

Busreis plannen

U kunt uw busreis plannen op syntusutrecht.nl/reisplanner. Voor telefonisch reisadvies belt u 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,-).

Meer informatie over de looproutes en de veranderingen in het stationsgebied leest u op www.stationdriebergenzeist.nl/

Plattegrond van BAM over de nieuwe situatie rond station Driebergen Zeist

U kunt het kaartje van de situatie rond het stationsgebied hier downloaden (PDF)