menu Sluit het hoofdmenu

Brownie Dutch komt meehelpen in pop-up store Zeist

geplaatst op Brownie Dutch komt meehelpen in pop-up store Zeist

Deze week is het Week van Zorg en Welzijn 2017. In deze week worden diverse activiteiten georganiseerd rondom het thema Kennis en Kunde. Bartiméus opent zaterdag 18 maart in samenwerking met diverse andere zorgorganisaties voor één dag de pop-up store 'Zorg en Welzijn' op het Emmaplein in Zeist. In en buiten de pop-up store worden diverse activiteiten aangeboden. Wees welkom en ervaar de kennis en kunde in de zorg!

Wethouder Zorg en Welzijn van de Gemeente Zeist, de heer Marcel Fluitman opent om 10.00 uur de deuren van de pop-up store op het Emmaplein 252 (oude Dixonspand) en Brownie Dutch komt van van 12.00-13.00 uur meehelpen en zingen!

Altijd al eens willen doen?

Wil jij wel eens weten hoe het is om met beperkt zicht een beschuitje te smeren, of je weg te vinden in het dorp? Wil je wel eens een naald zetten in een arm? Wil je een stukje fietsen op een duo-fiets? Een echte snoezelkamer zien en ervaren? Kennismaken met Zora de zorgrobot? Of vind je het leuker om een braingame te spelen? Je kunt natuurlijk ook terecht voor informatie over opleidingen, banen, een cv-check of het maken van een LinkedIn profielfoto.

De pop-up store wordt mede mogelijk gemaakt door: Bartiméus, Warande, Zorggroep, Charim, Abrona, Leger des Heils, MBO Utrecht, The Sensoryshop, Gemeente Zeist, Binck en Utrechtzorg.

Poster pop-up store Zorg en welzijn 18 maart in Zeist