menu Sluit het hoofdmenu

Broertjes- en Zusjesdag

geplaatst op Leerling leest een zelfgeschreven gedicht voor.

Op deze feestelijke dag mochten onze leerlingen hun broer of zus in de basisschoolleeftijd meenemen. Kinderen zonder broer of zus mochten een vriend of vriendin meenemen.

Vanuit de taxi mochten de kinderen eerst met broer/zus/vriend/vriendin mee de klas in. Daar kon iedereen laten zien wat hij/zij zoal doet in de klas.  Er werden ook spelletjes gedaan en we hebben met elkaar gegeten en gedronken. Daarna was het tijd voor pauze en buiten spelen. Met elkaar voetballen, door het doolhof en op de schommel. Het was gezellig druk op het schoolplein!

Na de pauze was het feest nog niet afgelopen. Tijd voor het “open podium”. De kinderen hadden in groepjes iets voorbereid. Zo was er een toneelstukje, een zelfgemaakt lied, een dans en een zelfgemaakt gedicht. Sommige kinderen vonden het best  spannend, maar deden het toch. Knap hoor! Ook was het een verrassing dat een aantal dames met pruiken op iets leuks deden en onze juffen bleken te zijn!

Het enthousiaste publiek vond dit wel heel grappig! Na deze vrolijke optredens was het tijd om naar de klas te gaan. Nog iets lekkers, wat drinken en weer naar huis.