menu Sluit het hoofdmenu

Brainstormsessie over ‘toegankelijk leven’

geplaatst op Brainstormsessie over ‘toegankelijk leven’

Bartiméus organiseert op vrijdag 29 januari 2016 twee extra bijeenkomsten om te brainstormen en dromen over een toegankelijk leven met passende hulpmiddelen voor mensen met een beperking in zien en horen. De sessies worden gehouden in navolging van de succesvol verlopen bijeenkomsten in november 2015. Heeft u die gemist? U kunt er nu alsnog bij zijn!

Tijdens de brainstormsessies in november werd duidelijk dat zowel Bartiméus als de doelgroep enthousiast is over het initiatief om hulpmiddelen aan te willen passen of te ontwikkelen voor mensen met een beperking in zien en horen. Vanwege de positieve reacties en het feit dat enkele geïnteresseerden tijdens de eerste bijeenkomst verhinderd waren, volgt er nu op 29 januari a.s. de "herkansing".  Door nogmaals de samenwerking te zoeken met gebruikers hopen we nog meer inzicht te krijgen in wat er allemaal nuttig, noodzakelijk en mogelijk is.

Heeft u een beperking in zien en horen. Dan kunt u zich aanmelden voor één van de bijeenkomsten.

De ochtendbijeenkomst is specifiek voor mensen met een beperking in zien, die (ook) slecht horen. Deze vindt plaats op vrijdag 29 januari 2016 van 10.15 – 13.30 uur. Meer informatie over de eerste bijeenkomst vindt u in de uitnodiging.

De middagbijeenkomst is specifiek voor mensen met een beperking in zien,  die (ook) doof zijn. Deze vindt plaats op vrijdag 29 januari 2016 van 12.15 – 16.00 uur. Meer informatie over de tweede bijeenkomst vindt u in de uitnodiging.

U kunt zich tot 20 januari 2016 opgeven door een e-mail te sturen naar Ilse Oosterhuis, via ioosterhuis@bartimeus.nl. Kunt u daarbij duidelijk vermelden aan welke bijeenkomst u deel wilt nemen?

Er is nog (beperkt) ruimte om deel te nemen.